B&B Central Park Utrecht

B&B Central Park is de ideale overnachtingsplek na een avondje theater of concert, of tijdens een bezoek aan het filmfestival of een van de andere festivals die Utrecht rijk is. B&B Central Park heeft twee kamers met eigen sanitair (douche en toilet). De kamers zijn ingericht met kunst en design van zowel lokale talenten als gevestigde namen. In de ontbijtruimte is een door een kunstenaar ontworpen keuken aanwezig voor gezamenlijk gebruik. 

In de gehele B&B mag niet gerookt worden. Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan.

In het hart van de stad

B&B Central Park is, zoals de naam al doet vermoeden, centraal gelegen op loopafstand van het centrum van de  stad (er is een bushalte voor de deur) en recht tegenover het Griftpark: een modern en hedendaags stadspark, voorzien van een restaurant met terras. Vooral in de zomer wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de diverse mogelijkheden van het park, zoals picknicken, barbecueën en lekker luieren op een van de vele grasveldjes. 

Ook met de auto is de bereikbaarheid uitstekend; uitvalswegen zijn vlakbij en er is een grote parkeerplaats en een parkeergarage op steenworpafstand.

Tarieven

De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting. Voor langdurige verblijven gelden aantrekkelijke kortingen.

Prijzen in 2020 voor 1 nacht:

  • Kamer 1: € 95 (2 p) /  € 85 (1 p)
  • Kamer 2: € 105 (2 p) / € 95 (1 p) / € 145 (3 p)

Vanaf 2 nachten: 5% korting. Vanaf 5 nachten: 10% korting. Vanaf 14 nachten: 20% korting. Voor langere verblijven wordt een offerte op maat gemaakt. Voor bepaalde evenementen en feestdagen gelden andere tarieven: 24, 25 en 31 dec 2020: +€20

Belangrijke informatie in verband met corona

Gasten zijn nog steeds van harte welkom in B&B Central Park. Wel vragen we om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Dus mensen met verkoudheidsklachten kunnen we in verband met de veiligheid van de andere gasten en onszelf niet toelaten. De gedeelde keuken en ontbijtruimte mogen worden gebruikt met inachtneming van de 1,5 m afstand. Het ontbijt voor de gasten uit de rode kamer zal in de gemeenschappelijke ruimte geserveerd worden. Het ontbijt voor gasten van de gele kamer wordt, bij bezetting van beide kamers, op de kamer geserveerd. Hier staan ook faciliteiten voor het zetten van koffie en thee.

Er is extra aandacht voor hygiëne. Alle oppervlakten, deurklinken en lichtknoppen in de gezamenlijke ruimte worden dagelijks schoongemaakt. Ook vragen we de gasten zelf de hygiëneregels van het RIVM nauwgezet op te volgen, dus regelmatig handen wassen, niezen in de elleboog en bij verkoudheidsklachten thuis blijven. Indien u heeft gereserveerd en onverhoopt toch ziek wordt, dan hoeft u zich niet ongerust te maken over annuleringskosten. Deze zijn tijdelijk versoepeld in verband met corona. Ook het inchecken gebeurt op gepaste afstand. De gebruikelijke rondleiding wordt vervangen door een schriftelijke uitleg. Bij twijfel of bijzondere wensen kunt u ons altijd even bellen voor overleg.