B&B Central Park Utrecht

B&B Central Park is de ideale overnachtingsplek na een avondje theater of concert, of tijdens een bezoek aan het filmfestival of een van de andere festivals die Utrecht rijk is. B&B Central Park heeft twee kamers met eigen sanitair (douche en toilet). De kamers zijn ingericht met kunst en design van zowel lokale talenten als gevestigde namen. In de ontbijtruimte is een door een kunstenaar ontworpen keuken aanwezig voor gezamenlijk gebruik. 

In de gehele B&B mag niet gerookt worden. Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan.

In het hart van de stad

B&B Central Park is, zoals de naam al doet vermoeden, centraal gelegen op loopafstand van het centrum van de  stad (er is een bushalte voor de deur) en recht tegenover het Griftpark: een modern en hedendaags stadspark, voorzien van een restaurant met terras. Vooral in de zomer wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de diverse mogelijkheden van het park, zoals picknicken, barbecueën en lekker luieren op een van de vele grasveldjes. 

Ook met de auto is de bereikbaarheid uitstekend; uitvalswegen zijn vlakbij en er is een grote parkeerplaats en een parkeergarage op steenworpafstand.

Tarieven

De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting. Voor langdurige verblijven gelden aantrekkelijke kortingen.

Prijzen in 2020 voor 1 nacht:

  • Kamer 1: € 95 (2 p) /  € 85 (1 p)
  • Kamer 2: € 105 (2 p) / € 95 (1 p) / € 145 (3 p)

Vanaf 2 nachten: 5% korting. Vanaf 5 nachten: 10% korting. Vanaf 14 nachten: 20% korting.

Voor bepaalde evenementen en feestdagen gelden andere tarieven:

26 en 27 april, 13 en 14 aug, 24, 25 en 31 dec 2020: +€20

Review

"Prachtige kamer met eigen douche en toilet. Een gezamenlijke keuken met eettafel. Praktisch ingericht. Heel prettig. 

Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Eigenaresse was bij de boeking al behulpzaam bij het zoeken naar de juiste verbindingen voor het openbaar vervoer naar mijn bestemming in de stad. De bushalte is voor de deur. Zeer vriendelijk. B&B Central Park is een echte aanrader."

Review

"Smaakvol, verrassend, kunstzinnig, gezellig, huiselijk met een opvallend aangenaam bed. Zomaar wat indrukken die zijn blijven hangen na mijn overnachting in B&B Central Park vlakbij hartje Utrecht. Een aanrader voor iedereen, die de aantrekkelijkheden van de Domstad aan den lijve wil beleven."