De kamers

B&B Central Park heeft twee kamers, allebei op de begane grond en grenzend aan een gezamenlijke patio. Beide kamers zijn voorzien van luxe Auping boxsprings en matrassen, die naar wens kunnen worden opgemaakt als tweepersoonsbed (180 x 200 cm) of als twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm). De kamers zijn beide voorzien van privésanitair, wifi en televisie. 

Kort en lang verblijf

Beide kamers zijn ingericht als tweepersoonskamer. In het midden van de twee kamers bevindt zich een kleine patio, waar je als het mooi weer is, lekker buiten kunt zitten. Kamer 2 is iets groter dan kamer 1, waardoor deze meer geschikt is voor een wat langer verblijf. Maar ook korte overnachtingen zijn mogelijk. 

Ontbijtruimte en keuken

In de ontbijtruimte is een keuken waar de gastvrouw 's morgens het ontbijt klaarmaakt en die 's avonds kan worden gebruikt door de gasten om in te koken. In de keuken is een oven, kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser aanwezig. De keuken is ontworpen en gemaakt door kunstenaar Pieter van der Veen.

Uiteraard mag de gezamenlijke ontbijtruimte ook gebruikt worden om in te eten of te werken. Er staat een grote tafel met 6 comfortabele Gispen stoelen. Er is wifi aanwezig in de gehele ruimte.

In verband met corona wordt het ontbijt in de gele kamer voorlopig op de kamer geserveerd bij bezetting van beide kamers.