De ligging

B&B Central Park is gevestigd aan de Kleine Singel, direct aan het Griftpark, in de wijk Wittevrouwen. Deze gezellige wijk in Utrecht Noord-oost dankt zijn naam aan het witte habijt dat de nonnen droegen uit het klooster dat in de Middeleeuwen in de wijk stond. De 19e-eeuwse kleine arbeiderswoningen geven de wijk zijn karakteristieke uitstraling. 

Op loopafstand van onze B&B bevinden zich verschillende restaurantjes, café’s en een traiteur. Ook zijn er diverse winkels en een supermarkt, allemaal op nog geen 5 minuten lopen.

Het centrum van de stad ligt op 10 à 15 minuten lopen. Mocht je liever gaan fietsen, dan heeft B&B Central Park fietsen te huur (max. 2 stuks).

Bereikbaarheid

B&B Central Park is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een bushalte voor de deur, waar elke 10 minuten een bus stopt. Vanaf Utrecht Centraal Station ben je in 10 minuten op de Kleine Singel (bus 4 richting Voordorp en bus 55 richting Maartensdijk). Beide bussen vertrekken vanaf perron D2 aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station.

Uitvalswegen bereik je binnen enkele minuten.

Parkeren

Parkeergelegenheid is er ook voldoende: behalve een ruime parkeerplaats aan het Griftpark (betaald parkeren à € 3,47 per uur) is er ook een overdekte parkeergarage op 100 meter afstand. Normaal tarief is € 17 euro per dag. Via ons kunt u een uitrijkaart met korting aanschaffen voor  € 13 (max 24 uur geldig). Meer info: Parkeergarage De Grifthoek.

Ook kunt u kiezen voor een P+R parkeerplaats. Dichtstbijzijnde is P+R De Uithof, Het tarief is €5 per dag inclusief buskaartje.