Reserveren

Genoemde tarieven zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en btw.

Prijzen in 2020 voor 1 nacht:

  • Kamer 1: € 95 (2 p) /  € 85 (1 p)
  • Kamer 2: € 105 (2 p) / € 95 (1 p) / € 145 (3 p)

Vanaf 2 nachten: 5% korting. Vanaf 5 nachten: 10% korting. Vanaf 14 nachten: 20% korting. Voor langere verblijven wordt een offerte op maat gemaakt. Voor bepaalde evenementen en feestdagen gelden andere tarieven: 24, 25 en 31 dec 2020: +€20

Alleen de gele kamer is geschikt voor 3 personen. Om te reserveren klik in de agenda op de gewenste check-in datum. De reservering is pas definitief na een bevestiging per e-mail. 

Betaling kan contant of per pin op de dag van aankomst voldaan worden of per bankoverschrijving van tevoren. Ook kan er ter plaatse met creditcard worden betaald (Visa en Mastercard). Hiervoor geldt een toeslag van 3% over de totaalprijs. Bij een verblijf van meer dan 2 dagen wordt een aanbetaling van 30% van de kamerprijs gevraagd.

Voorwaarden

Een reservering is definitief na een bevestiging per e-mail. Annuleren bij reserveringen tot 3 nachten kan kosteloos tot 7 dagen voor de aankomstdatum. Bij annulering van reserveringen van 3 nachten en meer geldt een termijn van 14 dagen. Bij annuleringen korter dan deze termijnen tot een dag voorafgaande aan de reservering wordt 50% van de verblijfskosten in rekening gebracht. Bij annuleren korter dan een dag van tevoren of bij een no-show wordt de volledige kamerprijs in rekening gebracht. 

In verband met corona worden de annuleringsvoorwaarden tijdelijk versoepeld. Indien u verkoudheidsklachten heeft en dus niet kunt komen, dan kunt u tot 1 dag van tevoren gratis annuleren. 

Reserveringen van een enkele nacht kunnen maximaal 4 maanden van tevoren worden gemaakt.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 16 uur, Uitchecken kan tot 11 uur. Eventuele andere tijden graag in overleg.

Het ontbijt wordt doorgaans geserveerd op een afgesproken tijdstip tussen 8 en 10.30 uur 's morgens. In overleg is eventueel vroeger of later ontbijten ook mogelijk.